A webáruházak nagyszerűsége

www.bestmarkt.hu

Az online webáruházak fénykorát éljük, ma már szinte mindent meg lehet találni a webshopokban. Az is egyre gyakoribb, hogy egy-egy online boltban több kategória termékei közül válogathatunk. Például játék, kertészet, számítástechnika egy helyen is elérhető. Így van ez a BestMarkt-nál is, ahol széles választékban elérhetőek számítástechnikai, műszaki, háztartási cikkek, játékok, biztonságtechnika, irodaszerek és még sok minden más is. Ez a tulajdonsága nagyon jól jött nekem.

Amikor először éltem egyedül, saját lakásban, akkor tudatosult bennem, hogy mennyi minden hiányzik a háztartásomból. Egy barátnőm ajánlotta a www.bestmarkt.hu webáruházat, hogy ott tényleg minden műszaki és háztartási cikket megtalálok, amire csak szükségem lehet. Volt már néhány rossz tapasztalatom, ezért kissé kétkedve kezdtem el átnézni az oldalt. A webáruház felülete elsőre szimpatikus volt, a kategóriák között könnyen ki lehetett igazodni. És valóban meglepően sokrétű a BestMarkt termékkínálata. De arra gondoltam, hogy egyenlőre csak egyféle terméket rendelek, és ha nem lesz vele gond, akkor jobban beleásom magam a lehetőségekbe.

Első körben egy konyhai robotgépet rendeltem, mert a főzésnél annak mindig nagy hasznát vettem. Mivel előző nap délután négy előtt adtam le a rendelést, ezért már másnap megérkezett, és nagy örömömre kifogástalanul működött. Most már több bizalommal nyitottam meg a www.bestmarkt.hu oldalt. Ezúttal már készültem, minden hiányzó konyhai felszerelést listába szedtem. Nem sokkal később, a sok-sok tétellel bővült kosaramat még egyszer átnéztem, és leadtam a rendelést. Nem sokkal később kaptam értesítést, hogy nincs minden raktáron a rendelt termékek közül. A hiányzó termékek várhatóan pár napon belül megérkeznek, de ha igénylem, akkor elküldik a csomagot ezek nélkül és persze visszautalják a megfelelő összeget. Válaszoltam, hogy nem sürgős a dolog, szeretném megvárni a hiányzó termékeket.

Nem csak a konyhába kell ám felszerelés!

Egy pár órája adtam csak le a rendelést, amikor édesanyám telefonált. Mondta, hogy szeretne meglátogatni és hozni némi lakásavató ajándékot. Nagyon örültem a hívásnak, mondtam, hogy várom akkor délután. Kíváncsi voltam, hogy édesanyám mit szól majd a lakáshoz és persze, hogy milyen házavatóval fog meglepni. Pár órával később meg is szólalt a csengő. Körbevezettem édesanyámat, megmutattam neki a BestMarkt-ból frissen vásárolt robotgépet is. Minden nagyon tetszett neki, miután megittunk egy teát, ide is adta az ajándékot. Amikor kibontottam zavartan elnevettem magam, ugyanis egy vízforraló volt. Megmutattam édesanyámnak, hogy pont ugyanilyen vízforralót rendeltem a www.bestmarkt.hu webáruházból.

Mondtam neki, hogy ne aggódjon mert a BestMarkt-nál is van lehetőség a vásárlástól való elállásra. Megörült neki, hogy nem kell visszavinnie a vízforralót. Tanulva ebből megkért, hogy mutassam meg miket rendeltem a www.bestmarkt.hu oldalról. Megmutattam neki a nem épp rövid listát, és meglátta, hogy van kert és barkácsolás kategória is, amiről eszébe jutott, hogy néhány dologra neki is szüksége lenne. Kinézett néhány kaspót és kerti szerszámot, amit együtt megrendeltünk.

Utána még megkérdezte, hogy a többi dolgot mikor fogom beszerezni. Visszakérdeztem, hogy milyen többi dolgot? Takarításhoz az eszközöket, fürdőszobai dolgokat. Jogos volt a kérdés, mivel annak ellenére, hogy már jó párszor megfordultam a BestMarkt oldalán, valahogy mindig a konyhai felszereléseknél kötöttem ki. Neki is álltunk összeszedni, hogy mi minden hiányzik még a lakásból, amit meg tudunk rendelni a www.bestmarkt.hu weboldaláról.

Lassan talán mindent beszereztem az új lakásba

Néhány napon belül megérkezett minden, amit a konyhába rendeltem. Elfelejtettem e-mailt írni a vízforralóról való elállásról, ezért személyesen vittem vissza az üzletbe. Ott probléma nélkül visszavették, hiszen bőven benne voltam még a 14 napban. A listába szedett többi hiányzó dolgot még nem rendeltem meg mondván, hogy még egyszer tényleg átnézek mindent, hogy csak azt rendeljem a www.bestmarkt.hu oldaláról, amire valóban szükség van. Még édesanyámmal is egyeztettem, hogy van-e náluk valami a listáról, amit elkérhetek tőlük. A végleges lista elkészültével megnyitottam a BestMarkt webáruház honlapját, és nekiálltam keresgélni.

Találtam megfelelő porszívót, takarító és tisztító szereket, ruhaszárítót, vasalót és mindent, amit felírtam a listámra. Szerencsére ezúttal minden volt raktáron, ezért pár napon belül ki is szállítottak mindent. Most már tényleg azt éreztem, hogy a BestMarkt webáruház segítségével sikerült teljesen felszerelnem a lakásomat. A kiszállítással is elégedett voltam, minden épségben és hiánytalanul érkezett meg. Úgy voltam vele, hogy itt az ideje egy lakásavató bulit rendezni.

Egy jó bulihoz, jó felszerelés kell

Talán mondanom se kell, hogy egy jó bulira jól fel kell készülni, ami persze megint vásárlással jár. Úgy emlékeztem, hogy a kedvenc webáruházamban, a BestMarkt-ban is árulnak bulikellékeket. El is kezdtem keresgélni a www.bestmarkt.hu oldalán, hogy minden időben megérkezzen a bulira. Az emlékeim nem csaltak, tényleg volt bulikellék kategória a BestMarkt oldalán. A dekorációs és egyéb termékeket gyorsan kosárba gyűjtöttem és megrendeltem.

Közben megakadt a szemem egy másik kategórián is. Hobbiból szoktam 3D modellezéssel foglalkozni, és egy ismerősömnél nyomtatom ki a modelleket, de már egy ideje játszom a gondolattal, hogy veszek magamnak is egy 3D nyomtatót. A BestMarkt oldalán találtam is egy szimpatikus gépet, és az ára is igazán kedvező volt. Úgy voltam vele, hogy még egy alszom rá egyet, és ha holnap is jó ötletnek tűnik, akkor megrendelem a www.bestmarkt.hu-ról.

Szerencsére a party kellékek időben megérkeztek és fel is díszítettem velük a lakást. Nem sokkal később a vendégek is megérkeztek. Mindenkinek nagyon tetszett a lakás, és többen is megjegyezték, hogy biztos sok időbe telt mire mindent beszereztem. Nevetve válaszoltam, hogy szerencsére nem kellett több helyet végigjárnom, mire mindent megtaláltam. A BestMarkt webáruházból rendeltem szinte mindent, ami a lakásban található, még a dekorációt is. Ezután többen is mondták, hogy ők is meg fogják nézni ezt az oldalt, mert nagyon praktikus, hogy egy helyen ennyi mindent meg lehet kapni.

Végre tényleg mindent megvettem a lakásba

A buli nagyon jól sikerült, a lakásom felszereltsége lenyűgözte a vendégeimet. Talán mondanom se kell, hogy a buli előtt már megrendeltem a 3D nyomtatót. Teljes épségben megérkezett és még a buli előtt be is üzemeltem. Most már tényleg azt érzem, hogy a BestMarkt termékeivel a lakásom teljes, és nem hiányzik semmi. A www.bestmarkt.hu megtalálása nagyon leegyszerűsítette a lakásba való bevásárlást, mindenkinek nagyon ajánlottam a használatát. A weboldal is egyszerűen kezelhető, jók a keresési és szűrési lehetőségek, és az árak is teljesen reálisak. Amióta rendeltünk együtt, azóta édesanyám is többször látogatta a weboldal. És persze nekem is, ha bármilyen műszaki vagy elektronikus cikkre van szükségem, vagy bármi másra, az első utam a BestMarkt oldalára vezet.