A weben a nagyipari konyhai berendezést is ki tudom választani

Elfoglalt üzletember vagyok. Számomra az online hírek, a webshopok, az online bankolás mind-mind hatalmas segítséget jelentenek, hiszen a praktikum és a gyorsaság az, amire a mindennapos dolgaim intézésekor a leginkább szükségem van. Üdvözlöm a modern technika vívmányait, hiszen megkönnyítik az életünket, az enyémet legalábbis nagyon – ha belegondolok abba, hogy a kilencvenes években mennyivel lassabban történt egy-egy folyamat (pedig ilyen eszközök – például számítógépek és tárcsázós internet – már akkor is voltak, sőt, már a kétezres évek környékén mobiltelefon is), mindig elcsodálkozom, mennyit fejlődött a világ. Híreket is csak online olvasok, és nem csak okostelefonom és laptopom van, hanem az otthonom és az irodám kényelmét én funkcionalitását is különböző okos berendezésekkel növelem. Az elmúlt két évek eseményeit tekintve nem csoda, hogy mind az otthon töltött idő – és annak érdekesebbé, komfortosabbá tétele -, mind az online vásárlás is elképesztő népszerűségnek örvend és kiemelt figyelmet kap napjainkban. Ha akarjuk, akár az összes vásárlásunkat és befizetésünket intézhetjük online, sőt, én most nem kisebb dologra vállalkoztam, minthogy az új éttermem konyhai berendezését fogom online kiválasztani. Ha fotók és minden szükséges info a rendelkezésemre áll a weben, miért ne?

Az én választásom az rdealer.hu oldalára esett. Itt kezdtem el ugyanis nézelődni elsőként, és végül ide is tértem vissza kis “online körutam” során, annyira meggyőzőnek bizonyult a weboldal. Az első és legfontosabb szempont szerintem, hogy a termékek részletes cikkszáma és fő adatai mellett elérhető legyen egy vagy több jó minőségű fotó is – ez pedig teljesül itt. Több mint kétezer termék közül válogathatunk! A webshop minden sallangtól mentes egyébként. Felül egy kis visszafogott kék, alul egy sötétszürke jelenik meg a kezdőoldalon, emellett néhány kiemelt fotóval találkozhatunk, valamint a blogbejegyzéseknél is – témához illően – egy-egy képpel. Ezen felül nem operál sok színnel az oldal, a tiszta fehér dominál, ami külön jó, hiszen a külcsín nem vonja el a figyelmet a termékekről.

Az rdealer.hu egy tapolcai cég, ami több mint 20 éves múlttal rendelkezik. A településen belül immáron két telephellyel rendelkeznek, az egyik a Halastó utcában (ez a Gastro – Dealer), a másik a laktanyánál található (ez utóbbi pedig az Ice – Dealer). E-mail címük az info@rdealer.hu, illetve több telefonszámon is elérjük őket. A nagyipari konyhai berendezésekkel és kisebb kiegészítőkkel foglalkozó kereskedés házhoz is szállít, ezért nem kell kétségbeesnünk akkor, ha az országon belül messzebb vagyunk tőlük. Ennek egyedi feltételeiről náluk tudunk érdeklődni. Fizetési lehetőségeket tekintve bankkártyával történő vásárlásra biztosan van náluk mód, ezen belül pedig Maestro, MasterCard és Visa kártyákat is elfogadnak.

A márkákat tekintve olyan nevekkel találkozhatunk, mint például az Orion, Desco, Euromax, Milantoast vagy a KamadoJoe. Mivel az rdealer új és használt termékeket is forgalmaz, ezért a garancia időtartama e két esetben különböző. Míg az új gépekre egy teljes év garanciát tudnak vállalni, addig a használt termékek esetén 3 hónap garancia illeti meg a vásárlót. Akciókkal is gyakran találkozhatunk az oldalon, ami bizonyos esetekben több százezer forintnyi kedvezményt jelent.

rdealer.hu

A már korábban említett Blog is nagyon hasznos eleme a site-nak. Itt olyanok is találhatnak maguknak kedvükre való olvasni- és böngészni valót, akik nem annyira jártasak a gasztronómia (és főként a vendéglátás) területén, de még egy olyan tapasztalt, öreg róka is leshet el új trükköket a szakmával kapcsolatosan, mint én. Ez a rész azért bizonyult hasznosnak számomra, mert olyan márkákat is jobban megismertetett velem, amikkel korábban még nem szereztem tapasztalatot. Emellett a folytonos technikai újításokkal is jobban képben vagyok a segítségével, ugyanis ezeknek a szuper masináknak az összes fontos funkcióját bemutatja egy-egy tematikus blogcikk. Már csak ezekért is érdemes az oldalra látogatni, de ha jó áron szeretnétek jó minőségű konyhai berendezést vásárolni, akkor mindenképp kattintsatok az rdealer.hu oldalára!