A weben ott a rengeteg információ, de megtaláljuk, amire szükségünk van?

Én nagyon szeretek az interneten böngészni, érdekes információkat, hasznos cikkeket olvasni. Magaménak vallom a „kereső a barátod” kifejezést, hiszen úgyis mindig mindent oda írok be, ha információra van szükségem. Legutóbbi ilyen eset az volt, amikor ősszel valami miatt nem indult be a fűtés és elkezdett csepegni az összes radiátor. Sürgősen szerettem volna találni valakit, aki megnézni a fennálló problémát.

Ekkor is a keresőt hívtam segítségül, bepötyögtem hát, hogy fütésszerelés, és elkezdtem böngészni a kereső által feldobott oldalakat. Ekkor találtam rá a vizgazfutesszerelo24.hu-ra, amely már első olvasatra is egy nagyon szimpatikus szolgáltató cégnek tűnt számomra.

Manapság elég nehéz olyan vállalkozást találni, amely korrekt árakon, kiváló szakemberekkel, gyorsan és pontosan dolgozik. Kevés az ács, nincs kőműves vagy senki, aki megszerelné a kazánt vagy mosogatógépet. Sok ismerőstől hallani történeteket ,de magunk is tapasztaltunk már hasonló eseteket a saját bőrünkön. Ha találunk is valakit az vagy nagyon sokára tudja vállalni megbízást, vagy nagyon drágán dolgozik, de olyan is előfordult már velünk, hogy az illető nem jelent meg a megbeszélt időpontban. Mi pedig nem tudunk haladni a ház rendbetételével, mert nincs aki elvégezze ezeket a szakmunkákat.

A előbb említetteknek viszont ellentmond, hogy sikerült egy olyan szolgáltató céget találni, akik minden szempontból kiválónak bizonyultak, Már így utólag személyes tapasztalat alapján mondhatom, hogy ők minden fent említett elvárásnak megfeleltek.

A kezdőoldalon minden fontos információ megtalálható, az ügyeleti telefonszámot pedig pirossal emelték ki. Lehet ezt a számot tárcsázni, de úgyis dönthetünk, hogy egy üzenő felületet kitöltve a név, cím és telefonszám megadásával egy rövid üzenetet hagyva visszahívást kérünk.

Én inkább a telefonálás mellett döntöttem.

Amikor tárcsáztam a számukat, a vonal túlsó végén néhány kicsengés után fel is vették a telefont. A szakember feltett néhány kérdést a probléma természetéről. Elmondta, hogy meg kell próbálni körülhatárolni, hogy a hőtermelő berendezéssel, vagy a fűtőtestekkel, esetleg csövekkel lehet -e probléma. Ha az előbbi, akkor gázkészülék szerelőt fognak kiküldeni, ha az utóbbi, akkor pedig fütésszerelőre lesz szükség.

Én úgy láttam, hogy a kazán beindul, de valami miatt a radiátorok mégis hidegek maradnak. Egyeztettünk egy időpontot, hogy milyen címen és mikor is lenne alkalmas fogadnom az általuk kiközvetített szakembert. Igazából nem volt annyira égetően sürgős a dolog, hogy néhány órán belüli kiszállást igényeltem volna, de az mégis nagyon kellemesen érintett, hogy másnap délutánra ígértek, küldenek is valakit. Éppen olyan időpontban sikerül megegyezni, amikorra már bőven hazaérek munkából is.

Tájékoztattak arról is, hogy a telefonon történő tanácsadás és segítségnyújtás ingyen van, nem számolnak fel érte külön díjat.

fütésszerelés

Még átböngésztem a honlapjukat is, amelyből kiderült, hogy nemcsak fűtésszereléssel, hanem gáz- és vízszereléssel is foglalkoznak. Végeznek karbantartási- és javítási-, éppúgy mint tervezési és telepítési munkálatokat is.

Fűtési rendszerek kapcsán bármilyen cirkulációs elven működő rendszer karbantartásában jártasak. Kazánok, radiátorok, cirkók, konvektorok és termosztátok javításában is bátran kérjük a segítségüket. A honlapon fel vannak sorolva azok a gázkészülék típusok és márkák, amelyekkel munkájuk során a leggyakrabban találkoztak. Ennyi év tapasztalatával ez a lista elég hosszúra nyúlik,ami viszont nagyon örvendetes dolog. azért is gondolom ezt mert gyakorlatilag bármilyen kazánunk vagy fűtési rendszerünk is legyen otthon, majdnem biztos, hogy ők el fogják tudni látni a javítással kapcsolatos összes teendőt.

Kazánok közül foglalkoznak a teljesség igénye nélkül Aristonnal, Baxival, Biasi Turbo-val, DÉg-gel, FÉG-gel éa Mika-val is. Ezeken kívül helyet kapnak a listában olyan márkák is, mint a Bosch, a Buderas, a Hajdu, vagy a Junkers.

30 év tapasztalatával és képzett szakember gárdával dolgoznak, és nem nagyon van olyan hiba vagy feladat, amellyel ne találkoztak volna az idők során. 0 és 24 óra között várják az ügyfelek hívását, Budapest minden kerületéből és Pest megye összes településéről. Weboldalukon sok fontos és érdekes információ található mindarról a szerteágazó tevékenységről, amelyet professzionális szinten űznek.

A laikus ember is talál magának érdekes olvasnivalót, mert az írások közérthető nyelven vannak megfogalmazva. Ők is tisztában vannak azzal, hogy mennyire kellemetlen tud egy csőtörés vagy dugulás lenni, azért is vannak azon, hogy az ilyen jellegű problémákat a lehető leghamarabb megszüntessék. ezért is van a 0-24es ügyelet és kínálják fel azt a lehetőséget, hogy akár egy órán belül is kiérkeznek, ha arra van igény.

Dugulás estén például kifejezetten felhívják a figyelmet arra, hogy nem szabad házi mórszerekkel, vegyszerekkel és “piszkálgatással” kísérletezni, mert előfordulhat, hogy azzal nagyobb kárt csinálunk, mint hasznot. Vagyis, esetlegesen a kiérkező duguláselhárító dolgát is megnehezítjük vele. Ő rendelkeznek minden olyan eszközzel, melyekkel a makacsabb dugulástól is könnyedén meg lehet szabadulni. Képzett szakembereik vannak, akik elvégezték a szükséges tanulmányokat és valóban értenek a duguláselhárításhoz.

Legyen szó a WC a csatorna vagy éppen a lefolyó eldugulásáról, nagynyomású ipari pumpáikkal, és spirális eszközeikkel gyorsan és könnyedén meg tudnak bennünket szabadítani ezektől a kellemetlen problémáktól.

Már a weboldalukon olvasottak alapján is egy rendkívül szimpatikus vállalkozásnak bizonyultak, és ezt a benyomást későbbi személyes tapasztalataim is alátámasztották.

Minden úgy történt, ahogyan azt előzőleg a telefonban megbeszéltük és leegyeztettük. A fütésszerelő az ígért intervallumban pontosan meg is érkezett. Gondosan átvizsgálta a fűtési rendszert és megállapította, hogy a kazánnal nincs különösebb probléma. De ha már ott volt, megkértem, hogy végezze már el az időszakos karbantartási feladatokat is. Kérésemnek eleget is tett.  Hibát a fűtés csőrendszerében talált. Olyan eszközökkel és műszeres beméréssel dolgozott, amivel pontosan meg tudta határozni a probléma helyét. Így a hiba kiküszöbölése is gyorsan és pontosan történt.

Nagyon örültem neki, hogy egycsapásra megjavította a fűtési rendszeremet. Megérkezését követő egy órán belül már lehetett érezni, hogy melegszenek a fűtőtestek és kellemes hőmérséklet járta át a házat is. Már terveztem is, hogy este bekuckózom a nappaliba a kellemes melegbe egy forró teával, puha takaróval és egy jó könyvvel.

Az elvégzett munkáról kaptam számlát, a kiszállási díj pedig nem lett felszámolva. A szerelő elmondta, hogy a számlát minden esetben állítanak ki. Ez elsősorban azért van, mert az ügyfeleknek rögtön nem olyan megterhelő egy javításii költség ha a biztosítóhoz is tudnak fordulni, másodsorban pedig szeretnek minden korrekt módon papírozni. Egyébként kedvező áron, nagy szakértelemmel dolgozott. Én nagyon elégedett voltam az elvégzett munkával. Gyorsan el is mentettem a számukat a telefonomba, hogy mindig kéznél legyen, ha hasonló problémával szembesülnék.

Én azóta mindig mindenkinek azt mondom, ha fütésszerelés, akkor vizgazfutesszerelo24. hu. Csakis őket ajánlom mindenkinek és lelkesen híresztelem, hogy mennyire elégedett vagyok velük és  a munkájukkal.