Anna Táska Webáruház – a mai webes hírem nektek!

Ebben a cikkben egy számomra különösen kedves oldalról fogok írni néhány gondolatot. Azért ilyen kedves ez nekem, mert karácsony előtt találtam rá és csak fél szóval elhintettem a kedvesemnek, hogy milyen szép táskák vannak ebben a webáruházban, de nem akartam magamra költeni az ünnepeket előtt – ezért ő meglepett egy gyönyörű táskával és a hozzá tartozó pénztárcával. Szóval most erről a számomra különösen kedves oldalról szeretnék nektek írni egy kicsit webes hír gyanánt: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!

Nem tudom, hogy mennyire kötődtök egy-egy márkához. Én nagyon, de abból a megfontolásból, hogy szeretem azt a minőségi állandóságot, ami ebből származik. Számomra ez nagyon fontos, mert általában nem olyan táskákat veszek, ami éppen a legmodernebb trend szerinti, hanem örök darabokat. Ez pedig nem árt, ha nem csak egy szezont bír ki, hanem legalább 5-6 szezont, vagy akár még annál is többet.

Az Anna Táska Webáruházban csupa bőr terméket lehet kapni, vagy ha szövetet is néz ki az ember, az is egyértelműen a legjobb minőségből származik. Szerintem ez a garancia arra, hogy tartósak legyenek ezek a szütyők, függetlenül attól, hogy éppen melyik márkából, vagy melyik fazonból választ az ember.

A karácsonyi ajándékom egyébként egy kis figurával ellátott táska és pénztárca páros volt, ami talán az egyik bestseller terméke az Anna Táska internetes áruházának. Egyszerűen bárkinek mutattam odáig és vissza volt érte, mert annyira jópofa és közben meg mégis egyedi és mindenhez felvehető. Egy angyal a párom, hogy ezzel a csodával lepett meg. Az ünnepek alatt bárhová is mentünk, mindenhová az Anna Táskáról rendelt pakkal mentem, hogy mindenkinek eldicsekedhessek vele, hogy milyen gyönyörű bőr táskát és pénztárcát kaptam.

A héten aztán ismét az annataska.hu oldalra tévedtem és hát mit mondhatnék… a kezdőlapon megint találtam egy darabot, ami nagyon-nagyon tetszik. Egy citromsárga bőr hátizsákról van szó, ami hát nyilván olyan táska, amit még szerintem soha senkin nem láttam a reklámfotókon kívül. A színe, a fazonja egyaránt nagyon különleges és egyedivé varázsolja. Ráadásul most 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni az Anna Táskán, így a majd 24 ezres eredeti bőr táska most kb. 21 ezer forintért vihető el. Ez azért jó esetben már kitesz egy pénztárcát – szóval azt is néztem hozzá.

Persze a férfi termékek között is lehet találni hasonlóan stílusos darabokat, azoknak a férfiaknak, akik kicsit piperkőcebbek és kényesen figyelnek a kinézetükre és azoknak is, akik csak szeretnének egy jópofa, praktikus darabot, amit sokáig nyúzhatnak anélkül, hogy tönkre menne.

Nézzetek körül ti is, hátha találtok valami kedvetekre valót! Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! – számomra garancia a minőségre.

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!