Átküldött a haverom egy oldalt, acélrendelés lett a vége

Ma már el sem tudnám képzelni az életemet internet nélkül. Jelentősen megkönnyíti a mindennapjaimat, hiszen bármilyen probléma merül is fel, egy pillanat alatt találok rá megoldást, nem kell hosszasan keresgélni. Néha elég csak egy az adott témához értő barátnak szólni, és még hamarabb választ tudok kapni egy-egy kérdésre. Mondhatjuk, hogy felgyorsult a világ, és bár sokak szerint ez inkább hátrány mint előny, én kimondottan örülök neki. Mondjuk lehet, hogy csak a lustaság beszél belőlem, de én ezt inkább praktikusságnak mondanám.

Hadd hozzak fel egy példát, ami nemrégiben történt: éppen a haverommal chateltem, amikor feljött a szó arról, hogy c45 acél rendelésére lenne szükség a cégnél, ahol dolgozom. Bálint több helyet is ismer, ahonnan különféle építőanyagokat lehet rendelni, úgyhogy gondoltam, megér egy próbát. Jó döntés volt, hiszen máris elküldött egy szuper weboldalt, amelyen nemcsak acéllemezek vásárlására, hanem ezer másféle, acéllal kapcsolatos szolgáltatás igénybevételére is lehetőség van. Az Acélpartner Kft.-ről van szó egyébként, ha bárkit érdekelne.

Ha minőségi acél a cél, az Acélpartnerrel nem lőhetsz mellé!

A haverom javaslatára szétnéztem az Acélpartner weboldalán, és amit ott láttam, az nagyon meggyőzött. Először a Kereskedelem aloldalra vezetett az utam, ugyanis – mint már mondtam – c45 acél beszerzése miatt kerestem őket elsősorban. Örömmel láttam, hogy óriási választékkal rendelkeznek melegen hengerelt és durvahengerlésű lemezekből egyaránt. Részletesen írnak a különböző típusok jellemzőiről, nem nagyolnak el semmit, és ez az összes szolgáltatásukra igaz. Tudom, mert mindegyiknek utánanéztem. Különösen felfigyeltem például a plazmavágásra, amit az országban egyedülálló módon, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával végeznek. Ez azt jelenti, hogy náluk olyan szerszámokat is le tudunk gyártani, amiket más cégek nem vállalnának el, mert túl aprólékos vagy bonyolult, és nincs meg hozzá a megfelelő felszereltségük. Ezentúl biztos, hogy bármilyen acéllal kapcsolatos projekttel őket fogom felkeresni.

c45 acél

A c45 acél megrendelése is zökkenőmentesen zajlott, ami nem csoda, hiszen az Acélpartner csapata vérprofi és lelkes szakemberekből áll. A weboldalukon meg lehet tekinteni korábbi reklámkampányukat, interjúikat, szakcikkeiket – ez szerintem elég jól mutatja a hozzáértésüket, és Téged is meggyőzhet arról, hogy őket válaszd.