Az interneten találtam meg a legjobb székhelyszolgáltatót

Imádom az internetet böngészni, és az egyik kedvenc időtöltésem pont az, amikor a webes világ híreiről olvasok. Lenyűgöz a sok újdonság, ami napról napra megjelenik, és nem győzöm csodálni, hogy milyen kreatív módokon képesek az emberek kiaknázni a világháló nyújtotta lehetőségeket.

Na meg persze ott van a technológia hihetetlenül gyors fejlődése: sorra jelennek meg a jobbnál jobb okostelefonok, amiken ma már gond nélkül elfut bármilyen internetes játék vagy más alkalmazás.

Azért is szeretem átnézni az ilyesfajta híreket, mert sokszor bukkanok rá olyan termékekre vagy szolgáltatásokra, amikről még sosem hallottam, pedig esetenként már sok éve elérhetőek a piacon (és rendkívül praktikusak).

Így találtam rá például a székhelyszolgáltatásra is. Nagy valószínűséggel te sem hallottál még erről, főleg akkor, ha nincs saját vállalkozásod. Azonban szerintem ez egy olyan lehetőség, amelyről érdemes minél több embernek hallania, hiszen ki tudja, mikor tudunk ezáltal segíteni egy jó barátnak, vagy esetleg mikor döntünk úgy mi magunk, hogy céget alapítunk.

Egy híroldal vezetett el tehát a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalra, ahol egy rövid tájékozódás után megtudtam, mégis mi fán terem ez az egész.

Székhelye minden cégnek van, de az korántsem mindegy, hogy hol. Lényegében bármely címet ki lehet jelölni erre a célra, amennyiben az jogszerűen működik – viszont a saját vagy közeli hozzátartozó lakását használni több szempontból sem éri meg: költséges, sok munkával jár, ráadásul rizikós is, hiszen mindig ott kell lennie valakinek, aki át tudja venni a hivatalos küldeményeket, illetve fogadja a hatóságokat.

Egy székhelyszolgáltató viszont tökéletes megoldást nyújt az ilyesfajta problémákra: biztosítja a gördülékeny ügyintézést, a teljesen szabályszerű működést, illetve a hivatalos küldemények és az ellenőrző hatóságok fogadását. A szekhelyszolgaltatas24.hu-nál azzal sem kell külön bajlódnunk, hogy a levelek továbbítva legyenek nekünk, hiszen automatikusan meg fogjuk őket kapni – ráadásul ingyen, hiszen ezt a székhelyszolgáltatás árak már tartalmazzák.

Több helyszín közül is választhatunk annak megfelelően, hogy milyen szempontokat helyezünk előtérbe: ha fontos számunkra az, hogy Budapest belvárosában, központi helyen legyen a cégünk székhelye, akkor erre is van lehetőség, viszont ha inkább megkímélnénk magunkat az iparűzési adótól, akkor az újlengyeli cím lesz a legjobb opció.

A székhelyszolgáltatás árak 6+1 hónapra 29.900 és 39.900 forint (+ áfa) között mozognak, ami egy ilyen teljes körű segítségnyújtásért nagyon kedvezőnek számít.

Érdemes tehát megfontolni ezt a lehetőséget minden leendő vagy jelenlegi cégtulajdonosnak, hiszen szinte biztos vagyok benne, hogy a cél a költségek minimalizálása és a felesleges ügyintézésekkel elveszthető idő megspórolása. A szekhelyszolgaltatas24.hu remek választás lehet, részben a sokéves tapasztalatnak, részben pedig a nagyszerű székhelyszolgáltatás áraknak köszönhetően, amikért cserébe talán a legjobb székhelymenedzsmentet kínálják a hazai piacon.