Az internetnek hála ma már házhoz jön a motorgumi

Hihetetlen, mekkorát fordult a világ, amióta van internet. Már nincs olyan dolog, ami, ha megtörténik a világ valamelyik felén, a világ másik fele ne tudna meg nagyon rövid időn belül. Viszont ennek a gyors információáramlásnak lehet köszönni azt is, hogy bármit meg tudunk vásárolni. A motorosok között például van egy olyan mondás, hogy ha stílusos robogógumit szeretnénk vásárolni, akkor Olaszországba kell menni érte. Ez a mai világban szerencsére már nincs így, a modernizálódott világnak köszönhetően itthon is tudunk különleges motorgumikat is venni. Az egyik ilyen beszerző helyem a motortire.hu oldala, amit azért is szeretek, mert rendszeres a motorgumi akció.

Szintén az internet fejlődésének hála, hogy tudunk már házhoz is rendelni, ha arra van szükség. Nekem ez nagyon hasznos dolog. Bevallom, már én is kényelmessé váltam, nem úgy, mint régen. Ha szükség volt rá, bármilyen messzire elmentem a vágyott dologért, hiszen nem volt még sem internet, sem házhoz szállítás, hát még rendelés!

Nekem annyira bevált a motortire.hu cég, hogy már a motoromat is hozzájuk hordom szervizbe, ha éppen gumiszerelésre van szükség. Ez akkor szokott kelleni, ha az abroncs elöregedett vagy hibásan kopott, valamint megsérült, és emiatt volt szükség gumiszerelésre. Persze akkor is meg lehet ezt ejteni, ha úgy érezzük, hogy időszerű. A motorgumi szerelés mellett van a vállalatnak autószerelő műhelye is, amit nemrég nyitottak meg. Itt a legkorszerűbb technikákkal dolgoznak, így meggyőződhetünk róla, hogy az autónk biztos kezekben van.

Érdemes a motortire.hu – ról vásárolni egyrészt a fellelhető motorgumi akciók miatt is, másrészt azért is, mert a náluk vásárolt robogó gumikat kedvezményes áron szerelik. Valamint törzsvásárlói programjuk is van, amin keresztül további kedvezményekben részesülhetünk.

A kiszállítás nekem mindig nagyon gyors. Főleg, ha sikerül leadnom a rendelést 12 óra előtt. Ebben az esetben akár másnap kézhez is kaphatom a megrendelt csomagomat. Arra azonban figyelni kell, hogy ha 16 óra után véglegesítjük a virtuális kosarunkat és küldjük el a megrendelést, akkor csak másnap tudják megkezdeni feldolgozni a kérésünket. Mindig rácsodálkozok, milyen könnyen tudunk dolgokhoz jutni ma már a modern technikának köszönhetően. A mondás, amit az előbb említettem, már csak azért sem igaz, mert ha mondjuk tényleg eredeti olasz gumikat szeretnénk venni, akár egyenesen onnan is rendelhetünk, és ki fogják hozni. Az már más dolog, hogy mennyi pénzért és mennyi idő alatt, de nem is ez a lényeg. Mindenesetre nekem nincs szükségem erre, hiszen itt van a motortire.hu, ahol mindent meg tudok vásárolni jó áron, gyakran vannak akciók és még a kiszállítás is gyors, és jutányos áron van. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.