Internetes hírek gyűjtéséből vettünk új autót

Az interneten rengeteg információ áramlik, és aki jól figyel, csomó mindent megtudhat a világ működéséről. Vannak olyan oldalak, ahova pillanatok alatt kikerülnek az új hírek valamilyen eseményről. Az friss információ pedig mint tudjuk hatalom, ezért a barátommal írtunk egy python alapú programot, ami folyamatosan figyeli a friss híreket, az újdonságokat, és ha az algoritmus kiszűr egy olyat, ami hasznos lehet, azt elmenti egy adatbázisba. Elsősorban vállalati hírekre kalibráltuk a programot, hogy tőzsdei döntésekben segítsen a befektetőknek a jövőben. Mikor már egész jól működött a cucc, eladtuk egy befektetésekkel foglalkozó cégnek, és a befolyt pénzből új autót vettünk.

Én, ügyetlen sofőr lévén gyorsan tönkre is tettem az enyém, de szerencsére faterral mindig a Méta Autószervizbe vittük a családi járgányt, ezért tudtam, hogy ott pillanatok alatt megjavítják az én kocsim. A Méta egyébként egy olyan műhely, ahol márkafüggetlenül szerelnek, régi és új autókat is. Bármit képesek megcsinálni, és a profi munkára amit végeznek, minimum 6 hónap garanciát vállalnak. Van egy nagyon színvonalas weboldaluk is, ahol rengeteg érdekes információt találunk az autószerelésről.

https://metaautoszerviz.hu/futomu-szerviz

A https://metaautoszerviz.hu/futomu-szerviz linken például a futómű szervizelés ügyes bajos dolgairól olvashattok, és a leggyakoribb jelekről, melyek arról árulkodnak, hogy tönkrement az autónknak ez a kiemelten fontos része. A minőségi írások mellett ár táblákat is találunk az oldalon, melyek tájékoztattak minket arról, hogy egy adott művelet nagyjából mennyibe fog kerülni. 

A főoldalon elolvashatjuk, hogy milyen kifinomult módszerekkel dolgoznak a szakemberek, és milyen etikusan működik a cég. Emellett a digitális foglalási rendszerről is megtudhatunk néhány dolgot, amely nagyon felgyorsítja a munkamenetet, és megkönnyíti az ügyfeleknek a megfelelő időpont foglalását. A szerviz által nyújtott szolgáltatások is fel vannak sorolva, csinálnak többek közt autó diagnosztikát, kipufogó javítást, fényszóró beállítást, fék javítást, olajcserét és futómű beállítást is. Ez utóbbi egy nagyon érdekes téma, ezért még egyszer hangsúlyozom, hogy keressétek fel a https://metaautoszerviz.hu/futomu-szerviz oldalt. 

Szerintem minden autó tulajdonosnak ismerni kéne a Méta Autószervizt, mert munkásságuk etalon a szakmában. Budapesten nehezen találni jobb szerelő műhelyt.