Jutavit vitaminokkal az immunrendszerem helyreállításáért

Az internetet manapság nagyon sok hasznos dologra is lehet használni. A segítségével megtudhatjuk, mi történik a nagyvilágban, hogy mik a legújabb felfedezések és hasonló dolgokat. Persze tisztában vagyok azzal is, hogy azért óvatosnak kell lenni, mert bizony sok veszély is leselkedhet ránk. Nekem az internet már nagyon sok mindenben segítségemre volt, például a költözésünknél szinte az összes bútort és elektronikai cikket a net segítségével találtam meg. Történt egyszer, hogy nagyon megbetegedtem, de tényleg elég súlyosan. Lassú volt a lefolyása, és a felépülés is rettent hosszadalmas volt. Utána egyszerűen azt éreztem, hogy az immunrendszerem nem akar helyrejönni, mintha nem épült volna vissza rendesen a betegség után. Elhatároztam, hogy mindent meg fogok tenni, hogy ez megváltozzon, úgyhogy elkezdtem nagyon egészségesen táplálkozni, és szép lassan terhelve a szervezetem, visszavezettem az életembe a sportot. Nagyon sokat javult az egészségem, de még mindig nem volt az igazi, úgyhogy itt még valami erősítésre volt szükségem. Arra gondoltam, hogy vitaminokat kellene elkezdenem szedni, az biztos sokat javítana az állapotomon. Meg is kérdeztem egy barátnőmet, aki nagy vitamin guru, hogy melyik márkát ajánlja, és azt is mondtam neki, hogy ha esetleg valami internetes beszerző helyet tud, akkor azt is szívesen fogadom. Ő, mint az egészséges élet nagykövete, mindjárt ajánlotta is a biocity.hu-t, azon belül is a Jutavit vitaminok az ő kedvencei. Korábban is hallottam már erről a márkáról, de nem próbáltam még ki a termékeiket. Régebben, ha nagy ritkán vettem valami vitamint, akkor is csak levettem a polcról az elsőt a drogériában, és beledobtam a kosaramba. Hát mit ne mondjak, nem voltam túl konzisztens vitaminfogyasztó soha. Viszont reméltem, hogy a biocity.hu-val ezen tudok majd változtatni.

Mikor ellátogattam a weboldalukra, az első, ami feltűnt, az a hatalmas választék volt. Itt nem csak vitaminokat lehet vásárolni, hanem mindenféle terméket kezdve a reform élelmiszerektől egészen a drogériai szerekig. Azt olvastam, hogy a webshopban több, mint 8 000 féle termék található! Ez mondjuk nem is csoda, hiszen egy 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cégről van szó. A vezetőknek volt idejük kitapasztalni, hogy mi az, amire a vásárlóknak szüksége van. Teljes mértékben lenyűgözött ez a sok termék, de azt hiszem, ami végképp meggyőzött arról, hogy itt vásároljak, azt a biocity.hu honlapjának társadalmi szerepvállalás fülén olvashattam. Innen tudtam meg, hogy ez a cég a szívén viseli a rászorulók sorsát. Ugyanis szerveztek kupakgyűjtést egy leukémiás kislánynak, illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal karöltve igyekeztek szebbé tenni több, mint 10 000 rászoruló család karácsonyát. Aki ilyet tesz, az nekem onnantól különleges helyet foglal el a szívemben, és igyekszem a munkájukat a vásárlásaimmal támogatni.

Könnyebb dolgom volt, mint gondoltam, azt hittem, hogy nagyobb fejtörést fog okozni a vitaminok kiválasztása, de nem így lett. Kiválasztottam egy jó párat, ami az általános egészség fenntartásához kell, és betettem a kosárba őket. Ezen felül megláttam a Jutavit tőzegáfonya kapszuláját, és rögtön beugrott, hogy ezt a felfázásra szokták ajánlani, amivel én sajnos gyakran küzdök, úgyhogy azt is gyorsan hozzáadtam a rendelésemhez remélve, hogy most már lassan tényleg minden problémámra lesz megoldás. Mikor megláttam a végösszeget, kicsit kikerekedett a szemem, és átgondoltam, hogy én vajon ezt tényleg komolyan gondolom-e. Ám ekkor dühös is lettem magamra, hogy minden másra előbb adok ki pénzt, mint az egészségemre, és ez nagyon nem jó dolog. Öröm volt az ürömben, hogy a Biocity-nél 6 900 Ft felett a kiszállítás ingyenes, én pedig jócskán átléptem ezt a határt, úgyhogy legalább ez a kis kedvezmény volt a nagy összegű vásárlásom mellé. A házhoz szállítást választottam, mert egyrészt tényleg nagy tételben rendeltem, másrészt akkor legalább kihasználtam az ingyenes kiszállítást, ha már volt ilyen lehetőségem.

Viszont egy kicsit megváltozott a kedvem, mikor láttam, hogy van a cégnek hűségprogramja és jutalomrendszere. Éreztem, hogy ez valami hasznos dolgot takar, úgyhogy gyorsan utána is olvastam a dolgoknak. Megtudtam, hogy lehet regisztrálni virtuális hűségkártyát a vásárlóknak. Mivel éreztem, hogy visszatérő vásárlójuk leszek, gondoltam, nekem megérné. Miután elolvastam mindent erről, teljesen biztos is lettem a dolgomban. Ennek az egésznek az a lényege, hogy a vásárlásaink után a vásárlásunk értékének egy bizonyos részét jóváírja a cég a virtuális hűségkártyánkra. Ezt az összeget aztán fel lehet használni a következő vásárlásnál, levonódik a rendelés végösszegéből. A Biocity azt vallja, hogy ők nem pontokat adnak, hanem azonnali visszatérítést, így nincs az a macera, hogy a pontokat év végén az ember valami haszontalan dologra váltja be, mert azért mégis csak fel kellene használni az egyenleget. Van egy ajánlási rendszerük is, amin keresztül további pénzvisszatérítést adnak, ha azt használjuk. Én ezt nagyon hasznosnak tartom, hiszen még ha csak egy kicsit is, de ennek a rendszernek köszönhetően tudunk spórolni. Mármint csak saját részről nyilatkozok, másoknak lehet, hogy ez az összeg is nagyon sokat számít.

Leadtam a rendelést, és bankkártyával szerettem volna fizetni, mert nem szeretek ezzel bíbelődni, amikor a futár hozza a csomagot. Itt aztán attól sem kellett tartanom, hogy esetleg bottal üthetem a pénzem nyomát, mert a Biocity egy megbízható, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező cég. A bankkártyás fizetéssel minden rendben ment, aminek nagyon örültem. Sajnos volt már olyan, hogy levonták a pénzt a számlámról, aztán meg kaptam az e-mailt, hogy nem sikerült rögzíteni a rendelésem. De ebben az esetben semmi ilyenről nem volt szó. Meg is kaptam a kiszállítást az ígért 2-6 napon belül, és minden megérkezett hiány nélkül. Sajnos az egyik vitamin nem vált be úgy, ahogy szerettem volna. Tanakodtam, hogy mi legyen vele, és mivel nagyon nem szeretem a pazarlást, az nem volt opció, hogy fogom, és egyszerűen kidobom a kukába. Úgyhogy felmentem a biocity.hu oldalára, hátha találok erről valami információt. Valóban így is történt, a weboldalon olvashattam, hogy ha valami mégsem válik be, vissza lehet küldeni, mert 30 napos garancia van mindenre. Ennek nagyon örültem, és csak még tovább mélyítette a bizalmam a cég felé. Azóta kész hittérítőnek csaptam fel a családomban, mindenkinek ajánlgatom a biocity.hu-t, akinek csak tudom. Hiszen nálam hitelesebb referencia szerintem nem is kell, mert én, aki egy időben állandóan betegeskedett, most szinte sosem esek ágynak, legyen akármilyen vírusszezon. Azóta is nagyon hálás vagyok a barátnőmnek, aki ajánlotta az oldalt, mert teljes életminőségbeli változás következett be nálam. Egy szó, mint száz, nagyon hálás vagyok a biocity.hu-nak. Azóta nem csak Jutavit vitaminokat rendelek onnan, hanem már reform élelmiszereket is, amik még inkább segítenek az egészségem megőrzésében.