Ne nélkülözd sokáig!

Én tipikusan az a fajta ember vagyok, aki nem tud létezni a telefonja nélkül. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez így nagyon nem jó, és igyekszem tenni valamit ez ellen, viszont az sajnos nem megy olyan könnyen.

Reggel, amikor felkelek az az első dolgom, hogy rögtön ránézek, hogy mi történt az interneten azalatt a pár óra alatt, amíg aludtam és nem voltam elérhető. Szinte még ki sem nyitom a szememet, és máris a webes világ híreit böngészem.

Teljesen rá vagyok függve, hogy a nap minden percében a kezemben legyen a telefonom, ezáltal lehetőséget biztosítva arra, hogy bármikor azonnal tudjam, ha valami fontos történik.

Egy világsztár gyermeke éppen ma látott napvilágot? – Még a gyerek anyja is alig tért magához, de én már tudok róla!


Újabb háború robbant ki? – Már abban a percben tudok róla!
Szakított az egyik híres sztárpár? – Még el sem engedték egymás kezét. de én már olvasok róla online!

Nálam nincs olyan, hogy a telefonom töltője ne legyen jól megtalálható helyen nálam a táskámban, mert ha csak egy órára is internet nélkül maradok, már elvonási tüneteim vannak!

Éppen ezért érintett nagyon rosszul a felismerés, hogy az én drága, szeretett, nem is olyan régen vásárolt iPhone telefonom akkumulátora sajnos egyre kevesebb ideig bírja szusszal. Az elején még egy teljes napot is kibírt minden gond nélkül, de pár hónap után kezdett feltűnni, hogy egyre korábbi órákban van szükségem a töltőmre, olyannyira, hogy mostanában, ha reggel korán kelek, már délután egy órakor töltenem kell a kicsikémet.

iPhone akkumulátor cseréje

Nagyon megijedtem, hogy ha elviszem akkumulátor cserére, akkor ott kell majd hagynom napokra szegénykémet. Hát én azt nem bírnám ki! Ahogyan elmítettem, próbálok tenni annak érdekében, hogy a függőségem enyhüljön, így szoktam havonta egy digitális detox napot tartani, ahol 24 órán keresztül egyáltalán nem kapcsolom be a telefonomat, viszont az, hogy idegenek kezében, idegen helyen ott hagyjam őt magára, akár több napra is… Ennek a gondolata nagyon megrémített!

Elkezdtem iPhone akkumulátor cseréje után nézelődni az interneten, hogy megtudjam, van-e arra lehetőség, hogy ne kelljen sok időre nélkülöznöm az én drágámat.

Ahogy kerestem és kutattam, hirtelen elém került az lcdfix.hu oldala. Ahogy megnyitottam, pont az oldal közepén megláttam egy mondat részletet, ami azon nyomban megfogott: nem kell napokat várnod a készülékedre, a legtöbb javítás 1 órán belül elkészül. Hát ez valami fantasztikus! Egy óra és már vissza is kaphatom az én kis iPhone-omat!

Azért megijedtem először, hogy mi van akkor, ha az említett “legtöbb javítás” kategóriába az akkumulátor csere nem tartozik bele, hiszen az egy nagyobb procedúrának tűnik így belegondolva.

Azonnal rákattintottam hát a weboldal által kínált lehetőségek közül arra, amire nekem szükségem volt: akkumulátor csere, ezen belül pedig iPhone akkumulátor cseréje. A szívemről hatalmas kő esett le abban a pillanatban, amikor megláttam hatalmas betűkkel kiírva: iPhone akkumulátor csere 1 órán belül! Nagyon meglepődtem, hogy még ezt is ilyen gyorsan elintézik.

Ráadásul előzetes bejelentkezésre sincsen szükség náluk, hanem ha odamész, akkor azonnal a helyszínen meg is csinálják neked az iPhone akkumulátor cseréjét. Azt még nem is említettem, hogy mindezek mellé még nagyon jó áron is dolgoznak, ilyen jó áron ilyen gyors és profi segítséget aztán végképp remélni sem mertem.

Ki is tudtam tehát rögtön választani már a weboldalon, hogy mire lesz szükségem, és meg is tudtam tervezni, hogy másnap mikor megyek be hozzájuk személyesen. A szerviz egyébként az Allee bevásárló központban talált helyet magának, így ez is egy plusz pont: nagyon könnyen megközelíthető helyszínen várnak minket. Illetve örültem annak is, hogy előre kalkulálhatok az árral, és nem fog meglepetésként érni a végén a szolgáltatásért fizetendő összeg – nem mintha a drágám nem érne meg minden pénzt nekem!

Én mindenképpen ajánlom az lcdfix.hu szolgáltatásait a figyelmetekbe, ha esetleg a ti kicsikétek is elsősegélyre szorul, forduljatok hozzájuk bátran!