Szülinapi buli után adtam hírül, hogy honnan szereztem ezt a vicces pólót

Mindenki azt kérdezte, hogy honnan szereztem ezt az ötletes ajándékot. Én elújságoltam, hogy szokás szerint beütöttem a keresőbe, hogy vicces pólók. Ezután a böngésző többek között ezt a találatot dobta ki. Én egyébként is szeretek kutakodni a neten és nem okoz gondot, hogy utánanézzek egy-egy hírnek, információnak. Továbbá megkeressek egy terméket, amely felkeltette az érdeklődésemet.

Egyébként vicces, kreatív pólókat a LOLmarkthu-ról máskor is szereztem már be, és több oka is vannak, amiért visszatérő vásárlójuk lettem. Nem kísérletezem már más póló webshopokkal.

Először is annyira széles a választék és az ott található termékek köre, hogy akármikor, akárkinek és akármilyen alkalomra keresek ajándékot, nem csalódom soha. Biztos, hogy mindig meg fogom találni a megfelelőt, amire szükségem van.

A webáruház menüje áttekinthető és úgy van összeállítva, hogy különféle csoportosításokkal is segíti a vásárlót az eligazodásban. Vannak itt termékek családtagoknak, apukáknak, anyukáknak, nagyszülőknek, kismamáknak és még gyerekeknek is. Lehet komplett családi összeállításokat is rendelni, de például párok is találhatnak maguknak jópofa és egyedi szetteket.  

Ezen kívül tudunk válogatni piás pólók között a partiarcoknak, de a „kockáknak”, gamereknek vagy anime rajongóknak is találhatunk itt ajándékokat. Úgy, mint traktorosoknak vagy éppen a vicces mémek kedvelőinek.

Ha a webshop választékéban nem találunk megfelelőt, akkor egyéni ötletek megvalósítására is van lehetőség. Ilyen esetben fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és ők segítenek majd a tervezésben, megvalósításban.

Nemcsak pólók, de hosszú ujjú pólók, kapucnis felsők és vászontáskák is helyet kapnak a széles választékban. A képek a termékekről részletesek, rájuk kattintva ki tudjuk választani a legördülő menüből a szükséges színt és méretet. Mindkettő tekintetében széles a választék, van itt fekete-fehér-sötétkét-zöld-rózsaszín vagy sárga árnyalatú póló is, méretek tekintetében pedig XS-től 5XL-ig terjed a skála. Gyerekeknek is vannak pólók.

Elég rövid vállalási határidővel dolgoznak, mert amennyiben egy rendelés délelőtt 10 előtt megérkezik még az is elképzelhető, hogy a pólót más másnap házhoz is viszi a futár. Ez azért is van, mert a rendeléseket folyamatosan dolgozzák fel. a házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi egyébként, hétköznapokon 8 és 17 óra között.

Az árak kedvezőek, ha a megrendelés értéke több, mint tízezer forint, akkor a kiszállítás díjmentes. Fizetni vagy a honlapon keresztül bankkártyával, vagy a futárnál, minimális költség ellenében lehet.

Én már több pólót is rendeltem innen, olyan darabom is van, amit évek óta hordok és mosok, mégis még mindig olyan, mintha új lenne. Igaz, be is tartottam mosás-vasalás alkalmával minden előírást.

Ezeket a tudnivalókat a honlapon a gyakori kérdések és válaszok menüpont alatt fel is sorolják. Mégpedig, hogy 40 fokon, kímélő programon kifordítva kell mosni ezeket a pólókat és vasaláskor nagyon ügyelni kell rá, hogy az ábrák és a feliratok ne érintkezzenek közvetlenül a forró vasalótalppal.

Ezúttal egyébként egy születésnapi bulira rendeltem egy Lord of the Drinks feliratú felsőrészt. többek között azért is esett a választásom erre a darabra, mert az ünnepelt, akinek ajándékba szántam eléggé bulizós alkat és nagyon kedveli a fantasy filmes műfajt. Többek között él-hal a Gyűrűk Ura mozifilmekért.

Az ajándéknak rendkívül nagy sikere volt nemcsak az ünnepeltnél, hanem a vendégsereg körében is. ezért is küldtem körbe és adtam hírül mindenkinek, hogy a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop mennyire szuper választás, ha szülinapra keresünk ajándékot. Én biztosan nem fogok soha máshonnan vásárolni.