A Ligue 1 egyik legjobb franciájával erősíthet a Liverpool

Futball

Oszd meg másokkal is

A Bajnokok Ligája-döntő jó hatással van a vörösök jövőjére, szívesebben jönnek játékosok és van is miből megfizetni őket. Azt már nyár óta tudjuk, hogy Naby Keita érkezik, most egyre erősebbek azok a hangok, hogy megvan a következő erősítés is.

Megegyezett egymással a Liverpool és a Lyon francia támadója, a Ligue 1 talán legjobb franciája, Nabil Fekir.

Angol és francia lapok szerint a megegyezés után Fekir jelezte a Lyonnak, hogy távozna, így már csak a két csapatnak kell megállapodni a vételárban. A Liverpool első ajánlata 70 millió euróról szól.

Klopp egyelőre annyit mondott, hogy meglepné, ha tényleg megállapodás történt volna, Mané viszont örömködött egyet, hogy együtt játszhat Fekirrel, top játékosnak tartja a támadó középpályást, nagyszerű dolgokat fognak tudni együtt véghezvinni.

A 24 éves Fekir 38 meccset játszott a szezonban és 22 gólt szerzett, valamint adott 7 gólpasszt is. Az ősz végén összeállítottunk egy olyan világválogatottat, amiben kizárólag az akkori formákra, statisztikákra fókuszáltunk. Akkor ezt írtuk róla: “a Lyon nem túl okos támadó középpályása óriási szezont fut, 11 bajnoki meccsen 11 gólja és 4 gólpassza van. A whoscorednál minden létező listán ott van Messi és Neymar mellett.

Akkor a Barcelonánál is szóba került, de végül ugye Coutinhót vették meg. Az ő helyére jöhet most Nabil Fekir.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!