Ezeknél a csillagjegyeknél sosem tudhatod, mi lesz a következő lépés

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az Oroszlán

Az Oroszlán az egyik legnagyvonalúbb, a legmelegebb szívű csillagjegy. Kapcsolataiban előzékeny, figyelmes és odaadó, viszont sokszor egyáltalán nem érdekli a másik véleménye. Könnyen felkapja a vizet, és könnyen elveszíti a fejét, ilyenkor rendkívül kiszámítatlan, nem tudhatod, mi lesz a következő lépése. Miután jól kidühöngte magát, ismét a régi, és úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Érdemesebb megtalálni vele az arany középutat, és néha nem árt hagyni, hogy kicsit magába nézzen.

A Bak

A Bak felelősségérzete nagyon erős, kiváló vezető, aki mindig helyesen szeretne cselekedni. Nem igazán látni rajta, de hiperérzékeny típus, akit nagyon erősen foglalkoztat, mit gondolnak róla a többiek. Hajlamos a hazugságokra, hajlamos szebbnek láttatni a dolgokat, csak hogy elrejthesse a hibáit. Úgy gondolja, mindenkinél többet tud, mindenkinél jobb, ezért is retteg, hogy kiderülnek a gyengeségei. És ezért olyan kiszámíthatatlan csillagjegy.

A Vízöntő

Ha valaki meghozza a döntését és ragaszkodik hozzá, akkor az biztosan a Vízöntő. Nagyon logikusan gondolkodik, nagyon intellektuális típus, ha egyszer valamit elhatároz, semmi és senki sem állíthatja meg. Ez a tulajdonsága egyrészt kiszámíthatóvá, másrészt nagyon merevvé teszi. Valójában pontosan ebből az okból kiszámíthatatlan a viselkedése, mert sosem tudni, hogyan reagál, amikor az irracionális ötleteit kérdőjelezik meg a többiek.

kiszámíthatatlan csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legkiszámíthatatlanabbak (Thinkstockphotos)

 

Bustle

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!