Letámadták a rajongógi Opitz Barbit

Hírek

Oszd meg másokkal is

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi szakadatlanul járja az országot, egymást érik a fellépései. Sokszor előfordul az is, hogy az egyik fellépésről azonnal rohanni kell, hogy odaérjen a következőre.

A múlt hétvégén a Szabadszállási Városi Napok színpadáról is nyomban indulnia kellett volna tovább a következő buli helyszínére, mert már ott is várt rá egy kisváros apraja-nagyja. A szabadszállási rajongókat azonban ez egyáltalán nem zavarta, amíg nem volt meg mindegyiküknek a közös szelfije Barbival, addig nem engedték egy tapodtat sem haladni kedvencüket. Még a helyszínt biztosító polgárőrség is tehetetlennek bizonyult a túlerővel szemben – írja a Bors.

Egyébként, ha Ideje engedi, akkor az énekesnő nagyon szívesen teljesíti a rajongói kéréseket a fellépések végén. “Miután lejövök a színpadról, rengetegen jönnek oda hozzám közös képért, autogramért, és hogy megöleljenek, és ennek a határtalan szeretetnek kimondhatatlanul örülök, és ha éppenséggel nem kell sietek másik helyszínre fellépni, akkor mindig maradok, és egytől egyig mindenkivel fotózkodom, mert tudom, hogy ez nekik örök emlék. Még senkire nem tudtam azt mondani, hogy túlzás lenne a rajongása – mondta Opitz Barbi, majd folytatta.

“Nagyon-nagyon örülök, hogy ennyien szeretnek engem, és ilyen nagy lelkesedéssel fogadnak. Mindig erőt adnak, motiválnak, hogy igenis van értelme a zenémnek. Nagyon élvezem, az álmaimat élem meg, ami számomra földöntúli érzés. A zene engem sosem fáraszt le, ez egyben a kedvenc hobbim és munkám is”– foglalta dióhéjba ars poeticaját a 18 éves énekesnő.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!