Összevertek a kidobók egy 15 éves fiút egy egri buliban – videó

Hírek

Oszd meg másokkal is

Két biztonsági őr összevert egy 15 éves fiatalt Egerben, az Uránia Moziban tartott hétvégi, hivatalos diáknapi afterparty-n. A bántalmazásról készült videofelvételt valaki elküldte az Indexnek, amivel események egész láncolatát indította el.

A bulit szervező cég szerint a megvert fiatal egy ismert, balhézós társaság tagja, akit azért dobtak ki a biztonsági őrök, mert többedmagával belekötött egy békésen bulizó társaságba. Az első csavar a történetben, hogy nem hívtak rendőrt, mert a szervezők és az egyik kidobó is jól ismerte a megvert fiút és a nevelőapját, akit fel is hívtak az eset után, hogy vigye haza a srácot.

A cikk és a videó megjelenése előtt valaki felhívta az Index újságíróját céges telefonszámán és azt állította, hogy ő a megvert fiú nevelőapja. Azt nem árulta el, honnan szerezte meg a számot, csak azt akarta elérni, hogy a videó ne jelenjen meg. Elmondta, hogy másnap megbeszélte a dolgot a kidobóval és megegyeztek abban, hogy az ügy el van simítva.

S valóban, sem az Egri Rendőrkapitánysága és a Heves Megyei Főügyészséghez nem érkezett bejelentés az ügyben.

Közben az egyik kidobó már a balhé másnapján törölte magát a közösségi oldalakról, míg társa profilja hétfőn vált elérhetetlenné.

Az Index szerint rengeteg erősen kérdőjeles pontja van az egész történetnek, kezdve azzal, hogy sem a mozi üzemeltetője, sem a szervezők nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy a két biztonsági őr milyen cég alkalmazottja. Nem értik azt sem, hogy ha a bántalmazott fiúval ilyen kapcsolatban van az egyik biztonsági ember, akkor miért törölték hirtelen mindketten magukat a közösségi felületekről.

Furcsálljak azt is, hogy az állítólagos nevelőapa nem árulta el, hogy kitől szerezte meg az újságíró telefonszámát.

A legfurcsább viszont az, hogy a felvételen egy fiatal fiút alaposan összever két nála lényegesen nagyobb férfi, amiről a fiú nevelőapja azt mondja, hogy nem nagy ügy, és amúgy is ő kérte meg az egyik biztonságit, hogy tartsa rajta a szemét a fiún, akit végül összevert.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!