Akciós kütyükkel folytatódik a Gearbest 11.11-es promóciója

Tech

Oszd meg másokkal is

Tovább folytatódik a hatalmas leárazás és kuponeső, ám ezúttal nem akciókat, hanem néhány érdekes terméket szeretnénk nektek bemutatni, amelyek szerintünk nagyon jópofák lettek.

Ha esetleg még nem néztétek meg a legújabb Gearbest promóciót, akkor érdemes átfutnotok az akciós kínálatot, mivel szuper kuponokat lehet begyűjteni, így később még olcsóbban tudtok rendelni.

Kerestünk nektek néhány apróságot is, amik nem drágák, és remekül mutatnak majd a fa alatt.

Az első termék egy igazi ínyencség lehet a rajongóknak, mivel egy 13 cm-s Yoda figuráról van szó. A Star Wars-ból ismert mester láttán minden fanatikus szíve megdobban majd, ráadásul a mostani akcióban mindössze 10.99 dollárba kerül.

Gondoltunk a fiatalabbakra is, hiszen a körükben most oly népszerű PUBG emblematikus figurája is rendelhető. A 17 cm-s modell 9.99 dolcsiba kerül, ráadásul néhány fegyvert is mellékeltek hozzá.

A következő termék a Xiaomi szelfibotja, mely tripodként is használható, és Bluetooth-tal is felszerelték. Remekül jöhet kirándulások alkalmával, vagy ha csak egy videót szeretnénk csinálni az ünnepek alatt. Jelenleg közel fél áron, 19.99 dollárért lehet megrendelni ezen a linken.

Olcsó vezetéknélküli fülest keresel? Akkor az i7s mini fülhallgatót neked találták ki. Az apróság külön tartóval jön, amely egyben dokkoló is. Az egyenként és párban is használható i7s mini jelenleg 5.8 dollárba kerül, ami kb. 1.650 Ft-nak felel meg.

Nagyon divatosak mostanában a LED dekorációk, amelyekből rengeteg fajta elérhető. Állatok, tárgyak, filmes karakterek körvonala dobhatja fel estéinket, ráadásul alig néhány dollárt kóstálnak. Ez a vasembert ábrázoló LED fény pl. jelenleg 7.55 dollárba kerül. Ha más figurára vágytok, akkor csak keressetek rá a 3D Lamp kifejezésre a webshopban.

Jó vásárlást kívánunk!

Forrás: Gearbest

The post Akciós kütyükkel folytatódik a Gearbest 11.11-es promóciója appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!