Durván összeharapdálta a 17 hónapos kislányt játszótársa a játszóházban

Hírek

Oszd meg másokkal is

Tizenöt harapásnyommal a testén távozott a játszóházból a 17 hónapos Williow, akit testvéreivel együtt vitt el édesanyjuk az angliai Leeds-ben lévő The Little Beas nevű szórakoztatóközpontba. A kislány édesanyja, Becky egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy másik gyerek harapdálja éppen a lányát, úgy kellett róla lecibálnia. Ekkor már 15 harapásnyom borította kislánya testét, a fiúnak pedig tiszta vér volt a szája.

forrás: youtube

Becky megtalálta a „vérszomjas” kisfiú édesanyját is, aki bocsánatkérés helyet csak annyit mondott, hogy kisfia így szokta kifejezni, ha tetszik neki valaki.

A kislányt egyből kórházba vitték, ahol egyből injekciókat adtak neki hepatits-B ellen és más fertőzések megelőzése miatt, de ez a kisebb baj. A nagyobb, hogy a kislánynak bőrátültetésre lesz szüksége az arcán, ahol négy durva sebet ejtett a kisfiú. További sebek borítják Willow testét: három a hátán, kettő az ujján, egy a fülén, a vállán és néhány a karjain. Az orvosok azt is megállapították, hogy a harapásnyomok két kisgyerektől származnak.

A játszóház képviselője hárította a felelősséget, mondván a játszóház nem óvoda, náluk a gyerekek a szülők felelősségére vannak bízva.

Becky feljelentést tett a rendőrségen, akik el is indították a nyomozást az ügyben, vizsgálva a kisfiú szüleinek büntetőjogi felelősségét.

Daily Mail

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!