Megúszhatja a soroksári gyilkossággal vádolt férfi?

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az elmúlt hónapokban egyre több részlet került nyilvánosságra a megerőszakolt és meggyilkolt soroksári futónő ügyével kapcsolatban. Mint kiderült, az áldozat mobilja a börtönbüntetését töltő gyanúsított holmijai között hevert a börtön raktárában, és a helyszínen megtalálták R. Szilveszter DNS-ét is.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Nem sokkal később újabb lehetséges bizonyíték került elő a gyanúsított cellájából: az őrök egy olyan papírlapot találtak nála, amelyen a gyilkosság dátuma és az áldozat neve is szerepelt. Kiderült az is, hogy a gyilkosság elkövetésekor a férfinak már régen börtönben kellett volna ülnie, de bujkált a hatóságok elől.

A Zoom.hu úgy tudja, R. Szilveszter még mindig nem tett vallomást, de nem csak ez nehezíti az ügy felderítését, hanem az is, hogy a helyszínen talált genetikai minták egy része tönkrement a szakszerűtlen tárolás miatt. A portál szerint könnyen előfordulhat, hogy emiatt nem fogják tudni minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy a férfi valóban megerőszakolta-e áldozatát, igaz, rendőrségi forrásaik szerint így is van elég bizonyíték ahhoz, hogy a bíróság megállapítsa, R. Szilveszter szexuális indíttatásból ölte-e.

A Zoom.hu szerint a nyomozók már azt is tudják, hogy a feltételezett gyilkos később visszatért a helyszínre, hogy levetkőztesse a holttestet, és vélhetően ekkor vette el a halott nő telefonját is.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!