Nővért késeltek egy győri kórházban

Hírek

Oszd meg másokkal is

Nővérekre támadt és egyiküket súlyosan meg is sebesítette a győri Petz Aladár kórházban egy 90 éves férfi. Az idős beteg zsebkésével rontott a nővérekre, egyikük karján 25 centiméter hosszú, mély vágást ejtett. A nővért a kórház sürgősségi osztályán ellátták, majd 3 órán keresztül műtötték a kezét – tudta meg a Kisalföld.

A férfi a támadáskor zavart lehetett, mert korábban is bombázásokról és a háborúról beszélt, nem fogta fel azt sem, miért kell aludnia. Karácsony reggelén a 90 éves férfi felkapta a bicskáját, majd megindult az egyik ápoló felé. Kollégája látva a támadást megpróbálta megállítani a férfit, aki akkora erővel sújtott le a késsel, hogy a nővér kezét a tenyerétől az alkarja közepéig – mintegy 25 centiméter hosszan – mélyen bevágta.

Háborúba képzelte magát egy zavarodott bácsi a Petz-kórházban – késsel támadt a nővérre

A háborúba képzelte magát az a 90 éves, idős beteg, aki karácsonyra virradóan késsel támadt az őt ápoló kórházi nővérekre. Egyiküket meg is sebesítette, a nővér kezét órákig kellett műteni. A hírt előbb a Petz-kórház főigazgatója, dr. Tamás László János, majd pedig maga az érintett is megerősítette nekünk.

A sürgősségi ellátást követő több órás műtéten esett át az ápoló, akire félévig tartó rehabilitáció várhat.

A kórház jelentette az esetet a rendőrségen, az idős férfit lekötözték és pszichiátriai vizsgálat alá vetik.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!