Egy darabig még várni kell a Samsung hajlítható okostelefonjára

Tech

Oszd meg másokkal is

Az idei CES kiállításon – akárcsak a korábbi években -, a Samsung megragadta az alkalmat arra, hogy kicsit villogjon a hajlítható okostelefonjával. Már többször láthattuk a készüléket, illetve bizonyos részeit, és ami azt illeti lassan évek óta szállítjuk a róla szóló cikkeket. Nem maholnap ugyan, de a készülék meg fog érkezni, és ezt most a gyártó hivatalosan is megerősítette.

Az idei Consumer Electronics Show-n zárt ajtók mögött a Samsung partnerei közelebbről is megismerkedhettek a hajlítható okostelefonnal, ami a koreai vállalat állítása szerint készen áll a tömeggyártásra. Suzanne de Silva, Samsung termelés-stratégiai és marketing igazgatója a Digital Trends újságírójának megerősítette, hogy a mobil még 2019 első felében eljut a boltok polcaira. Valószínűleg sokan örülnének egy kicsit korábbi érkezésnek, de ennyi év várakozás után ez a pár hónap már nem számít semmit.

Az eddig megszokottaktól eltérően, a hajlítható készülék nem lesz minden régióban és korlátlan számban elérhető, legalábbis az első körben. A Gizmodo-nak adott interjújában egy Samsung munkatárs azt nyilatkozta, minden feltétel adott a tömeggyártáshoz és várhatóan legalább 1 millió példányt fognak összeszerelni.

A gyakorlatban ez azt jelenti hogy a Samsung hajlítható okostelefonja elsőként Koreában és és néhány közelibb piacon lesz kapható, az Egyesült Államokban és Európában viszont további hónapokat kell majd várni a készülék érkezésére. Mondjuk legalább lesz időnk összespórolni az árát, mert a telefon nem lesz olcsó, várhatóan 1850 dollárért  – cirka 500 ezer forint -, lesz kapható, és bizony ettől az összegtől még a nem szívbetegeknek is szaggatni kezd a mellkasa, igaz nem ok nélkül. Ez egy óriási összeg, mi pedig nagyon kíváncsiak vagyunk arra, mit kínál a Samsung ennyi pénzért. Ti?

Forrás: PhoneArena

The post Egy darabig még várni kell a Samsung hajlítható okostelefonjára appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!