Hivatalos: Bolgár válogatott gólvágóval erősített a Haladás

Futball

Oszd meg másokkal is

Korábban bolgár sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk arról, hogy a Szlávia Szófia korábbi játékosa, Galin Ivanov a Szombathelyi Haladásban folytatja pályafutását. Az elsősorban támadóként bevethető 30 éves labdarúgó már vasárnap elutazott Szombathelyre, ahol hétfőn átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és másfél évre szóló szerződést kötött a vasiakkal.

A klubhonlap beszámolója szerint Ivanov délután már társaival együtt edzett.

View this post on Instagram

New team,new beginning! #haladas #galinivanov

A post shared by Galin Ivanov (@galin33ivanov) on

Ivanovval már egy hónapja megkezdődtek a tárgyalások, amelyek végül most vezettek eredményre. Minőségi játékossal erősítettünk, aki remélhetőleg segítségünkre lesz – csakúgy mint a többi télen érkezett futballista. Amíg ugyanis van matematikai esélyünk az NB I-es tagságra, addig nem adjuk fel. Több játékost viszont már nem igazolunk – mutatta be Tóth Miklós ügyvezető igazgató a Haladás utolsó téli szerzeményét.

Ivanov pályafutása során a hazájában a Levszki Szófiában, a Beroe Sztara Zagorában, a Liteksz Lovecsben, a Burgaszban, a Szlavia Szófiában, Németországban az Arminia Bielefeldben, Kazahsztánban a Lankaranban, Törökországban a Samsunsporban játszott. Legutóbb a Szlavia Szófia játékosa volt, a fővárosiakkal a 2017-18-as idényben Bolgár Kupát nyert – ősszel 25 bajnokin nyolc gólt szerzett. Összesen 172 bolgár első osztályú mérkőzésen 36 gólig jutott. Az Európa Ligában négy meccsen három gól a mérlege.

Ivanov a Haladás hatodik téli igazolása Holdampf Gergő, Saláta Kornél, Mohl Dávid, Rui Pedro és Oleg Holodjuk után.

Ivanov fizetése

Korábban bolgár sajtóhírek arról szóltak, hogy Ivanov a másfél éves szerződése mellett 500 ezer eurót, azaz valamivel több mint 160 milliót fog keresni. Az értesülést, a Haladás ügyvezető igazgatója ezt határozottan cáfolta.

Ezek nem valós adatok, ennél kevesebbet kap a támadó” – tette hozzá Tóth Miklós a haladas.hu-nak.

The post Hivatalos: Bolgár válogatott gólvágóval erősített a Haladás appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!