Bale nem megy vissza korábbi klubjához, mert az visszalépés lenne

Futball

Oszd meg másokkal is

Bale eddigi realos pályafutása összességében még úgyis csalódás, hogy négy Bajnokok Ligáját nyert a csapattal. Nem tudott igazi vezérré válni, sokat bajlódott sérülésekkel, és állítólag még most sem illeszkedett be teljesen.

{{https://player.hu/sport-3/gareth-bale-csak-angolul-beszel-a-real-oltozojeben/}}

Zidane-nal közel sem volt felhőtlen a viszonya, ahogy Solari is többször padoztatta, így már az argentin menesztése előtt téma volt Bale eladása. Zidane visszatérésével ez pedig még inkább megerősödött.

Friss hír, hogy a madridi As szerint a Tottenham bepróbálkozott egy kölcsönszerződéssel: a Spurs egy évre vette volna kölcsön a walesit, miközben a 12 millió eurós fizetésének nagy részét továbbra is a Real fizette volna. Az üzlet azonban hamar megbukott, a hírek szerint Gareth Bale nem akar visszatérni korábbi klubjához, visszalépésnek tartaná, ha újra a Tottenhamben kellene futballoznia.

Bale helyzete komplikált, hamarosan 30 éves lesz, rengeteget volt sérült, és úgy tűnik, hogy a fizetési igényei továbbra is borzasztóan magasak. Néhány éve a Manchester United szinte mindent bedobott érte, most viszont már közel sem akkora az érdeklődés iránta. A 2016-os Európa-bajnokság egyik legjobbja volt, a walesi válogatottat gyakorlatilag egyedül elvitte az elődöntőig, klubszinten viszont meg sem tudta közelíteni azt a teljesítményt azóta.

{https://player.hu/sport-3/bale-ugynoke-paros-labbal-szalt-bele-a-real-madrid-drukkereibe/}

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!