Mivel elégedetlenek magukon leginkább a nők?

Életmód

Oszd meg másokkal is

Nem meglepő, hogy a nők szeretnének minél tovább fiatalosak, vonzóak maradni, és ha szükséges, ehhez segítséget is igénybe vesznek, A szakember szerint a legtöbben a sokasodó, mélyülő ráncaikkal nem tudnak kibékülni.

“Ennek megfelelően náluk is a legnépszerűbbek a botox és a hyaluronsavas arc- vagy ráncfeltöltés. A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere általában a botox, hiszen gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére, és a 15-20 perces beavatkozás hatása a kezelést követően nagyjából 3-6 hónapig tart.

Népszerű a hölgyek körében a hyaluronsavas ránc- vagy arcfeltöltés is, ebben az esetben a töltőanyagot tűvel vagy kanüllel juttatjuk a volumenhiányos területre vagy a ráncok alá, különösebb fájdalom nélkül. A kezelés hatására a megjelenésünk éveket fiatalodhat úgy, hogy a természetes hatás is megmarad” – mondja Dr. Széchenyi Kornél.

52917275 - beauty, people, skincare and health concept - young woman face and hands over violet background

A leggyakoribb problémák közé tartozik a feszességét elveszítő, megereszkedett arcbőr, a szemhéjak lógása, és az állvonal kontúrjának egyenetlenné válása. „A botox mellett is számos orvos-esztétikai kezelés létezik, a szalonokban a hialuronsavas töltés (arc és ajkak), a felszívódó PDO szálak és a lézeres arcfiatalítás is népszerűek.

A Plasmage műtét nélküli szemhéjplasztika  is sokaknak nyújt segítséget a fiatalos külső visszanyerésében. „Az évek múlásával sok embernél a szem körüli bőr elveszíti feszességét és rugalmasságát – valakinél gyorsabban, másoknál pedig lassan kitágul és megereszkedik és úgynevezett ptosis alakul ki. A felső szemhéj rálóg a szempillákra, az alsó pedig sokszor táskás lesz, ami által az arc idősebbnek tűnik, mint valójában.  Régebben ennek az egyetlen megoldása a sebészi szemhéjplasztika volt a felesleges bőr kivágásával. Ma már azonban enyhébb vagy középsúlyos esetekben a plazmatechnológiának köszönhetően nem kell feltétlenül kés alá feküdni” – árulja el a szakember.
 
Forrás: New Beauty, purecom

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!