A Man. United fontmilliókat fizetne a csatárának, csak menjen már el?

Futball

Oszd meg másokkal is

„Őszinte leszek, sajnos az a helyzet, hogy sok játékos ma nem a mez és a klub nagysága miatt megy a Unitedhez, hanem a nagy pénz miatt. Ott van például Alexis Sánchez. Amikor megláttam a szerződését, azt mondtam: a Manchester United történelme egyfajta mélyponthoz ért.”

Ezt Patrice Evra nyilatkozta a minap Alexis Sánchezről, a Manchester United chilei támadójáról, akit egy éve vettek az Arsenaltól. Hogy melléfogás volt, az nem kifejezés: Sánchez ebben a szezonban 27 tétmeccsen játszott és kettő gólt lőtt. Mindezt heti 350 ezer fontért (ami a különböző bónuszokat és jogdíjakat együtt eléri az 500 ezer fontot is), amivel a legjobban fizetett játékos a Premier League-ben.

Most ott tart az MU, hogy a hírek szerint akár 12 millió fontot fizetne is neki, csak menjen már el. Mivel a Mirror jött elő ezzel, egyelőre kezeljük fenntartással, azonban nagyon is reális, hogy meg akar tőle szabadulni a United.

Gianluca Di Marzio információ szerint a chilei visszatérhet a Serie A-ba, az Inter és a Juventus képviselőivel is találkozott már a menedzsere, Fernando Felicevich.

{{https://player.hu/sport-3/alexis-sanchez-a-pl-tortenetenek-legjobban-kereso-jatekosa/}}

(Fotó: Getty Images)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!