Brutális teszteredménnyel hívja fel magára a figyelmet a Redmi csúcsmobilja

Tech

Oszd meg másokkal is

A jelenlegi piacon szinte az összes csúcsmobil hasonló hardvert kap, ezáltal nagyjából megegyezik a sebességük, éppen ezért meglepő a Redmi K20 most kiszivárgott eredménye, amivel elég csúnyán leiskolázza a mezőnyt.

Bár eddig a Redmi csak olcsóbb modelleket adott ki, már így is elég nagy népszerűségnek örvendenek, amely valószínűleg csak tovább nő majd egy kedvező árú flagshippel. Egy ideje már kiderült, hogy gőzerővel dolgoznak egy ilyen készüléken, amely a nem túl megkapó, Redmi K20 nevet kapja majd.

A Weibóra ma felkerült egy kép, amelyen a gyártó által “Demon King” kódnéven emlegetett telefon AnTuTu-ban elért eredménye látható. A 458.754-es eredmény egészen elképesztőnek tűnik, hiszen a rekordot eddig a Xiaomi Mi 9 tartotta 371.425 ponttal. Ezek alapján bő 20%-kal lesz gyorsabb az újdonság, ami eléggé meglepő, hiszen ugyanaz a Snapdragon 855-ös chip található bennük.

 

A hírek szerint ez a hatalmas különbség egyrészt a továbbfejlesztett hűtésnek köszönhető, másrészt pedig a az UFS 3.0-s háttértár is sokat dob majd a pontszámon. A mobil tehát bizonyára ütni fog, pláne ha tényleg a beharangozott 300 dollár körüli áron lehet majd hozzájutni.

Nem véletlen, hogy sokan már a Pocophone F1 utódjaként emlegetik. A Poco esetében is a piac egyik leggyorsabb készülékéhez juthattunk hozzá potom áron, ám azért a kamera és az anyaghasználat terén némileg meg kellett alkudnunk. A Redmi K20 esetében azonban tripla kameráról szólnak a hírek (48+16+8 MP). Emellett ráadásul 6,39 colos AMOLED kijelzővel, periszkópszerűen kiemelkedő szelfikamerával, és 4.000 mAh-s akkumulátorral érkezhet. Így egyelőre nem látjuk, hogy milyen téren kell esetleg megalkudnunk egy drágább mobilhoz képest, éppen ezért nehéz elképzelni, hogy valóban 300 dolláros árcédulával érkezzen. Hamarosan kiderül.

Forrás: GSMArena

The post Brutális teszteredménnyel hívja fel magára a figyelmet a Redmi csúcsmobilja appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!