Török hódítás a TV2-nél

Hírek

Oszd meg másokkal is

Nem maradnak újdonság nélkül a TV2 nézői: a Madárka című török sorozat május 16-ától látható, közvetlenül a Tények előtt, 16.45-kor a Szulejmán sztárjával, Burak Özcivittel a főszerepben. Az eredetileg Calikusu című széria óriási siker volt Törökországban, így várhatóan a magyar nézők is kíváncsian követik majd a Resat Nuri Güntekin török író 1922-ben megjelent regénye alapján készült sorozatot. A történet egy fiatal, törékeny tanítónőről, Feridéről szól, akit Madárkának becéznek. Korán elvesztette az édesanyját, ezért a nagynénje nevelte fel a saját gyermekeivel együtt. Feride és unokabátyja, Kamran civódása gyerekkoruk óta végigkíséri kapcsolatukat. Nem tudják azonban, hogy a sors talán pont emiatt közös jövőt szánt nekik…

A 2013-ben készült sorozat címszereplőjét Fahriye Evcen alakítja. Érdekesség, hogy a férfimodellből lett sorozatszínész, Burak Özcivit itt találkozott vele először, és a török álompár szerelme szinte a nézők szeme láttára bontakozott ki a forgatáson. Azóta is élénk figyelem övezi közös életüket Törökországban, 2017-ben kötöttek házasságot, és Fahriye néhány hete adott életet első gyermeküknek. Kisfiuk, Karan első fotóira már óriási licitálás indult a török lappiacon.

A két főszereplő magyar hangja Fehér Tibor és Györfi Anna lesz, és olyan kedvelt magyar színészek szinkronizálták a sorozatot többek között, mint Kőszegi Ákos, Detre Annamária, Ullmann Mónika, Zámbori Soma, Ember Márk, Simon Kornél, Sáfár Anikó és Vándor Éva.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!