A nehézségek ellenére is szárnyal a Huawei

Tech

Oszd meg másokkal is

A kínai gyártóval kapcsolatban kialakult helyzettel bizonyára már mindenki tisztában van, ám nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre ennek semmi következménye nincs, hiszen a vállalat remekül teljesít, melyet természetesen büszkén kürtöltek világgá.

Mindössze 5 hónapra volt szükségük ahhoz, hogy 100 millió készüléket adjanak el, így már május végére sikerült elérniük ezt a nem mindennapi eredményt. Mivel az Egyesült Államok offenzívája csak május közepén indult a Huawei ellen, így érthető, hogy a számokra ez még nem igazán volt hatással.

A cég P30 szériája is rendkívül jól fogy, hiszen mindössze 85 nap alatt sikerült belőlük 10 milliót értékesíteni. A viszonyítás kedvéért a P20 családnak ehhez az eredményhez 62 nappal több kellett, így aztán nyugodtan kijelenthetjük, hogy a P30 széria még az előd sikerén is túlmutat.

Nem is csoda, hiszen remekül sikerült ez a család, pláne a P30 Pro, amely rögtön egy rangos díjat is bezsebelt, hiszen ezt a mobilt választották az év okostelefonjának az European Hardware Awars-on.

A Huawei emellett még azt is elárulta, hogy mostanra több, mint 100 millió CuperCharge terméket értékesítettek, melyekbe a mobilok, a töltők, a powerbankek és a töltők is beletartoznak.

A Huawei Watch GT már 2 millió eladott példánynál jár. Az első 3 hónapban összesen 5 millió okosórájuk talált gazdára, ezzel pedig harmadik helyre jött fel a gyártó ezen a piacon. Mondhatjuk tehát, hogy nagyon szép eredményeket produkálnak, és a még a nehézségek ellenére is kiemelkednek a mezőnyből.

Forrás: GSMArena

The post A nehézségek ellenére is szárnyal a Huawei appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!