Az 5 legbizarrabb szexpóz, amit női magazinokban találtunk

+18

Oszd meg másokkal is

Néha hasznos dolog női magazinokat lapozgatni, mert érdekes dolgokat láthat benne az ember, beleolvashat a rejtelmes női lélek rejtelmeibe, megláthatja, mi foglalkoztatja őket, vagy legalábbis beleolvashat abba, amit a magazinok szerkesztői gondolnak a női lélekről. Mi belekukkantottunk a Cosmopolitan szexrovatába, ami nem más, mint egy hatalmas digitális kámaszutra, tele elképesztő gifekkel. Maguk a szexpózok tulajdonképpen nem annyira sokkolóak, inkább a grafikákon néznek ki hülyén.

1.
Itt van például ez, amin a páros úgy fest, mintha súlytalanság állapotában próbálná stabilizálni magát.

the-t-bonin-1490802384

A férfi nyilván az oldalán fekszik, a nő meg a hátán, vagy a nő az oldalán, a férfi meg áll. De ez csak tipp, érdemes kísérletezni.

2.
Ez nem rossz, csak nem értjük, miért kell a nő lábának a férfi arcában turkálnia, és takarnia a kilátást. De nem kizárt, hogy pont ez a lényeg!

platform-1485899166

3.
Ettől az explicit ábrázolástól zavarba jöttünk, és kicsit elpirult arccal ütögetjük a billentyűzetet. A Cosmopolitan szerint ez egy teljes értékű szexpóz, és ugyan nem gondoljuk, hogy a misszionáriuson túl nincs élet, de ez azért elég haladó. De ahogy a bölcsek mondják, a puding próbája az evés.

zak-1488912889

4.
Ha már két egymásra rágerjedt ember eljutott addig, hogy meztelenül hevernek egy kanapén, külön maszturbálni nem a legokosabb ötlet szerintünk, de nem kizárt, hogy ez olyasmi, amit nők izgalmasnak tartanak, szóval ismét azt tudjuk mondani: érdemes kísérletezni.

couch-off-2-1487778066

5.
Ezen a gifen nem igazán értjük, mi történik, mert kiindulásnak nem rossz, de mi ez a mozgás? Fekvőtámasz? Tolódzkodás? Hintázás?

3-siliconracehorse-1481728559

Az előző négy még oké, de ezzel tényleg nem tudunk mit kezdeni, kedves Cosmopolitan!

Ez is érdekelhet:

Ez az a durva szexmanőver, ami a legtöbb nőnek bejön

A gyengédebb nem 70 százaléka bírja. Nem tudjuk, mi lehet az oka, de a Lovehoney szexuális segédeszközöket gyártó cég friss, 4500 fős felmérése szerint a nők 70 százaléka, azaz majdnem kétharmada izgatónak találja, ha elfenekelik. Carol Queen szexológus, az Exhibitionism for the Shy szerzője szerint ennek az az oka, hogy ez az aktus mentálisan és fizikailag is pozitív számára.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!