Ezeknek a csillagjegyeknek meglehetősen összetettek az érzéseik

Hírek

Oszd meg másokkal is

Ezek a csillagjegyek időnként elképesztő gondolatspirálba keverik saját magukat. Ők az elejtett apróságokból is egészen abszurd történeteket képesek kiagyalni, melyekbe természetesen az érzelmeiket is jócskán beleteszik. Náluk megesik, hogy a lehető legrosszabb forgatókönyvet dolgozzák ki, de csak azért, mert rettegnek az ismeretlentől, és az érzéseiket sem mindenkor értik. Nem csoda, kétségtelenül nekik vannak a legösszetettebb érzéseik.

A Nyilas

Ha a túlagyalás olimpiai sportág lenne, a Nyilas a dobogó tetejére állhatna. Nem is ő lenne, ha nem rombolná magát folyamatosan azokkal a kitalált gondolatokkal, hogy vajon a többiek épp mit és hogyan tesznek, vagy miért esküdött össze ellene a világ. A környezete meg nem érti, miért húzta fel magát meg sem történt dolgokon.

Ezeknek a csillagjegyeknek a legösszetettebbek az érzéseik (iStock)

A Bika

A Bika, bár sokak szerint földhözragadt jegy, tele van érzelmekkel. Nemcsak érzelmes, de nagyon érzéki típus is. Viszont önmagában a szemének nem mindig hisz, ő meg akarja érteni a háttérben zajló folyamatokat is. Ő is hajlamos túlgondolni és érzelmileg túlreagálni az eseményeket. Türelmes típus, de ha robban, jobb minél távolabb lenni tőle.

Az Ikrek

Az Ikrek kettős természetéből adódóan a legtöbbször saját magát sem érti. Egyik percben csupa bűbáj és kedvesség, a másikban idegesítően bizonytalan és kiszámíthatatlan. Az érzései valóban nagyon összetettek, mert egyrészt mélyen érez, gyakran túlérzékeny is, másrészt viszont a tudatával akarja irányítani az érzéseit, amibe meg gyakran beletörik a bicskája.

A Kos

A Kos heves lángon ég, aktív, szenvedélyes, szívből éli az életét, szerinte értelme sem lenne visszafogni az érzéseket. Ezért is annyira mély érzésű, és pontosan ezért könnyű őt megbántani. A jövőjével kapcsolatban ő is hajlamos a lehető legrosszabbra gondolni, amitől feszültté, nyugtalanná válik. Ő is folyton agyal, és ő is mindent túlreagál.

Forrás: YourTango

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!