A Barcelona kölcsönbe lepasszolt játékosa 2 év 8 hónap börtönt kapott

Egyéb

Oszd meg másokkal is

Arda Turan már Barcelonában is elindult a lejtőn, amiről kevésbé tehetett ő, egyszerűen nem volt odavaló. Kölcsön is adták inkább a hazájába, de ahelyett, hogy a pályán bizonyítana, teljesen szétesett a pali.

Tavaly tavasszal 16 meccsre eltiltották, miután meglökte a partjelzőt, majd ősszel jött az igazi nagy dobása: egy isztambuli bárban eltörte az orrát Berkay Sahin török popsztárnak, és még egy fegyver is előkerült. Az ügyészségi jelentés szerint állítólag a fegyver véletlenül el is sült valahol.

{{https://player.hu/sport-3/arda-turant-lecsukhatjak/}}

Mostanra lett meg az ítélet, és végül nem kapott 13 évet, de három különböző bűncselekményt (fegyverrel való fenyegetőzés, félelmet keltő viselkedés; engedély nélküli fegyverviselés és súlyos testi sértés) is a nyakába varrtak, így 2 év, 8 hónap és 15 napot kapott – mázlija van, mert ezt öt évre felfüggesztették.

Ugyanakkor Arda Turant a bíróságban felmentette a szexuális zaklatás vádja alól. Az énekes a tárgyalás előtt az Istambul Caglayan újságírójának azt mondta: „Az első nap óta várjuk Turan bocsánatkérését.” A focista szerint ez már megtörtént.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!