Igazán kecses lett Tatár Csilla fürdőruhás fotója – aktív kismamaként rendszeresen jár úszni

Hírek

Oszd meg másokkal is

Alig jelentette be a terhességét Tatár Csilla, a gratulációk mellett özönlöttek a kérdések is, és az első között szerepelt, hogy meddig akar sportolni a várandóssága alatt? A műsorvezető akkor is határozottan mondta, hogy ameddig csak jólesik neki, és úgy tűnik, megtalálta a számára legjobb mozgást. 

Tatár Csilla nem hagyta abba a sportot a várandóssága alatt (Fotó: Instagram)

„A helyzet az, hogy amikor Milánnal voltam terhes, nem csináltam semmit, gyakorlatilag tojásokon lépkedtem, annyira paráztam, ráadásul folyton keményedett a hasam, így leginkább csak arra emlékszem, hogy edzés gyanánt, a nutellás üvegeket cipeltem haz.#hello+25kiló. Most viszont úgy tűnik, hogy az összes brutál rosszullét a 12. hét végére eltűnt és szerencsére tök jól vagyok, ráadásul már pontosan ismerem a testem jelzéseit, így sokkal bátrabb vagyok! Vagyis a 12. hét után összesen 3szor voltam kocogni, de nem bírtam a pulzusomat a normális tartományban tartani és a rázkódás sem esett jól, így bevonultam a terembe. Most emelkedőn gyalogolok és az elipszistréneren kardiózom, ami viszont állati jólesik! Terveim közt szerepel még az úszás, aztán később a jóga. Eddig hetente 5ször, 1 órát futottam, ezt most heti 4szer, 1 óra kardió váltotta fel. De csak addig, ameddig jólesik. Amúgy arra tök kíváncsi vagyok, hogy tényleg hatással van-e a babára, az ha az anyuka mozog a terhessége alatt… Milánnal ültem 40 hétig és lett egy elképesztően aktív, fáradhatatlan zsivány gyerekem. Most viszont teli vagyok energiával, vajon akkor a kistestó egy #kisbuddha lesz!?” – írta egy korábbi posztja mellé Tatár Csilla, akinek a fürdőruhás posztjából kiderül, hogy már heti egy alkalommal az úszást is beiktatta. Mindezt szigorúan egyeztetve az orvosával. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sokan kérdeztétek tőlem, hogy hányszor szoktam, spiccelve, lábfejet visszafeszítve nekiindulni a víznek! 🏊‍♀️😅 Nos, csak eme poszt kedvéért próbáltam kecses lenni! #se😋 Innen is köszi @sugar_kinga_photo, hogy megörökítetted, ezt a nemes pillanatot!😂 Szóval, szerencsére a mostani terhességemnél tudok sportolni, a heti egy úszást is beiktattam, de erről írtam már Nektek korábban. ✌ A várandósság alatti sport, nekem is újdonság volt, így én is kikérdeztem a dokimat mindenről, mielőtt nekiindultam volna.🏊‍♀️🏃‍♀️ Most hétvégén a BabaMama Expon az Arénában, rengeteg érdekes beszélgetés és szakértői tanácsadás is lesz, a sport és kismamaság témajával kapcsolatban! Emellett számtalan babás-gyerekes kiállítóval is találkozhattok.🥰 Babával és nagyobb gyerekkel is érdemes kinézni, elég színes a programkínálat!🥰🤰 #ezegyreklámisegyben #babamamaexpo #babamama #babasrendezveny #babavaras #hakibujthamegnemmegyunk

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

 

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!