Mérai Kata: „Rosszul viselem az idő múlását”

Hírek

Oszd meg másokkal is

Mérai Kata a Barátok köztben mindennap látható, megismerik az utcán – többek között ezért sem mindegy, hogy néz ki, és mennyire ad magára. Nem találkozott még olyan nővel, aki ezt vagy azt ne formálta volna át szívesen magán, szerinte nincs azzal semmi baj, ha valaki segítséggel szépül. Viszont fontosnak tartja, hogy senki ne essen túlzásba, mert annak csúnya következményei lehetnek. 

„Pillanatnyilag nagyon intenzív képi világot élünk – gondoljunk csak a közösségi oldalakra vagy a médiára –, az egyik legfontosabb a külső, hiszen ez az, amit legelőször látnak rólunk mások. Igazi, szemmel evő világgá lettünk, és úgy tűnik, egyre inkább csak a tökéletes és a hibátlan az, ami létjogosultságot élvez. Ez egyrészről riasztó és félelmetes, másrészről pedig figyelmezteti mindazokat, akik ebben a szegmensben dolgoznak, hogy fontos odafigyelni a legapróbb részletekre is. A szépség ugyan relatív, mindenkinek más az, ami tetszik, de valahogy az ember szépségével kapcsolatban mindig a tökéletes volt az ideál” – mesélte a New Beautynak Mérai Kata, aki azt is elárulta, mivel nem elégedett önmagával kapcsolatban.

Fotó: Instagram

„Még nem találkoztam olyan nővel, aki ne »javított« volna ki valamit magán. Ezzel szerintem nincs gond, egészen addig, amíg nem viszik túlzásba, és amíg ez motivál arra, hogy folyamatosan karban tartsd magad. Én is folyamatosan teszek azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben. De ami a legfontosabb, mindig megkérdezem a szakértőt, hogy hogy mit gondol, mit ajánl, és azt milyen mértékben. Hangsúlyozom, a legfontosabb a mértékletesség.”

Arra is válaszolt a színésznő, hogy mennyire viseli meg az idő múlása. „Nagyon rosszul viselem, és aki azt mondja, hogy soha nem küzdött ellene, az hazudik. Mindenki igyekszik a 16-27 év közt ragadt lelkére komfortos kabátot adni. De ahogy nem vagyunk egyformák, úgy abban is egészen biztos vagyok, hogy a kényelmes test mindenkinek mást jelent. Nekem azt, hogy szívesen nézzek tükörbe, és magabiztosan létezzek nőként a pasim mellett, aki nem mellesleg a gyermekem apukája.”

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!