MK: Öngól is kellett a kupagyőzelemhez – videó

Futball

Oszd meg másokkal is

Az első nagy helyzet a Mezőkövesd előtt adódott a Magyar Kupa döntőjében, amit 10 ezer néző előtt rendeztek a Puskás Arénában. A 10. percben Cseri tette át a labdát Berecz elé, aki hat méterről, éles szögből alig lőtt mellé. Ezt követően sokáig nem történt semmi, majd a 34. percben a Honvéd némileg váratlanul vezetést szerzett: egy jobbról érkező szöglet után Kamber lőtt kapura, amibe még Nesterov is beleért, így a labda a hálóban kötött ki. A kövesdiek három perc után egyenlítettek: Pekár 28 méteres szabadrúgása a jobb felső vágódott, Tujvel csak beleérni tudott a lövésbe. Nem sokkal később Pekár ismét megeresztett egy bombát, ezt kiütötte a szlovák kapus.

A második félidő elején vezetést szerzett a Honvéd: Ugrai éles szögből kapura küldött egy szabadrúgást, ami a védőkről Kamber elé pattant, ő pedig közelről a kapuba fejelt.

Ezt követően a kispestiek arra törekedtek, hogy tartsák az eredményt, a Mezőkövesd pedig nem tudott fölénybe kerülni. A játékvezető a végén 6 percet hosszabbított, George két helyzetet is elpuskázott, de az állás nem változott, így nyert a Honvéd és elhódította a Magyar Kupát.

Honvéd – Mezőkövesd 2-1 (Nesterov – öngól 34., Kamber 56., ill. Pekár 38.)

MK-döntő, ÉLŐ: Honvéd-Mezőkövesd


The post MK: Öngól is kellett a kupagyőzelemhez – videó appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!